Gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić donio je Odluku o dodjeli jednokratne potpore učenicima srednjih škola za 2021./2022. školsku godinu. Potpore su namijenjene za nabavku udžbenika, radnih bilježnica i druge potrebne školske opreme.

Da bi učenici ostvarili potporu, uz zahtjev, trebaju priložiti potvrdu o prebivalištu ili presliku osobne iskaznice kojima dokazuju da su s područja Grada Đakova i potvrdu srednje škole da istu pohađaju u ovoj školskoj godini.

Naselja koja pripadaju Gradu Đakovu su: Đakovo, Đakovački Selci, Novi Perkovci, Piškorevci, Budrovci, Đurđanci, Kuševac, Ivanovci, Široko Polje.

Visina potpore je 500,00 kn, a isplatit će se u gotovini, jednokratno.

Za maloljetne učenike Zahtjev ispunjavaju roditelji/zakonski zastupnici sa svojim i učenikovim podacima, a punoljetni učenici sami popunjavaju i to samo sa svojim podacima.

Popunjeni, potpisani i od škole ovjereni Zahtjevi (odnosno posebne potvrde izdane od škole) te potpisana Izjava na Obavijesti, mogu se predati svaki radni dan od 11-14 sati u kući Reichsmann, ulica Pape I. Pavla II br. 10  od 20. rujna do 8. listopada 2021. godine.

Obrazac – srednjoškolci 2021.docx

Grad Đakovo: Službeno priopćenje za javnost
Foto: Grad Đakovo