Povodom uskršnjih blagdana gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić donio je Odluku o dodjeli uskrsnice umirovljenicima, korisnicima zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb, korisnicima prava na osobnu invalidninu, te korisnicima naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članove njihovih obitelji s područja Grada Đakova

            Svim umirovljenicima koji imaju mirovinu do 2.300,00 kuna (zajedno sa zaštitnim dodatkom), korisnicima zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb s područja Grada Đakova, korisnicima prava na osobnu invalidninu te korisnicima naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članove njihovih obitelji dodjeljuje se uskrsnica u vrijednosti 200,00 kuna u gotovini.

            Dodjela uskrsnice će se odvijati od 9. do 31. ožujka 2021. u kući Reichsmann, ulica Pape I. Pavla II br. 10, u vremenu od 9.00 do 13.00 sati. Za ostvarenje prava na uskrsnicu potrebno je predočenje odreska o mirovini, odnosno odreska od zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb, odreska o isplati osobne invalidnine te rješenja o naknadi za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članove njihovih obitelji i osobne iskaznice korisnika.

ZAHTJEV

ODLUKA

Grad Đakovo: Službeno priopćenje za javnost