Odbor za dodjelu stipendija i financijskih potpora Grada Đakova objavio je Natječaj za dodjelu stipendija i financijskih potpora studentima Grada Đakova za 2022./2023. akademsku godinu. Stipendije se dodjeljuju u četiri kategorije: darovitim studentima, studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja, studentima koji se obrazuju za umjetnička zanimanja (osim nastavničkog smjera) te financijske potpore studentima. Ukupno će biti dodijeljeno 115 stipendija i financijskih potpora i to: 35 stipendija darovitim studentima, 35 stipendija studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja,10 stipendija studentima koji se obrazuju za umjetnička zanimanja (osim nastavničkog smjera), te 35 financijskih potpora studentima.

Visina stipendije i financijske potpore studentima iznosi 1.200,00 kn/ 159,27 € mjesečno, što je povećanje iznosa u odnosu na prošlu akademsku godinu. Prijave za dodjelu stipendija i financijskih potpora studentima dostavljaju se do 29. studenoga 2022. godine.

Prijave se dostavljaju neposredno predajom u pisarnicu Grada Đakova, putem elektroničke pošte na adresu [email protected], odnosno putem pošte na adresu:

Grad Đakovo, Ured gradonačelnika, Trg dr. Franje Tuđmana 4, 31 400 Đakovo s naznakom:  Prijava na Natječaj za dodjelu stipendija i financijskih potpora studentima Grada Đakova “. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Rang liste svake kategorije stipendija i rang liste financijskih potpora biti će objavljene na mrežnim stranicama i Oglasnoj ploči Grada Đakova.

OVDJE MOŽETE PREUZETI:

Zahtjev za stipendiju ili financijsku potporu

Natječaj za dodjelu stipendija i financijskih potpora studentima Grada Đakova za 2022.-2023. akademsku godinu