Predstavnici Vijeća mjesnog odbora Široko Polje i članovi Crkvenog odbora filijalne crkve sv. Izidora, Župe sv. Josipa Vuka, izrazili su zadovoljstvo suradnjom s Gradom Đakovom.

Gradonačelnik Marin Mandarić posjetio je to prigradsko naselje s pročelnicom Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Sanjom Rogoz-Šola te obišao izvedene radove na mjesnoj crkvi koje je financirao Grad Đakovo kao i prostorije NK-a Hajduk.

Za crkvu je kupljen novi oltar i ambon, dok je dosadašnji prenesen u natkriveni prostor u crkvenom dvorištu gdje je Grad Đakovo financirao uređenje, tj. postavljanje primjerenih vanjskih podnih pločica. Također su izvedeni radovi na obnovi bočnih oltara u crkvi.

U pratnji predsjednika VMO-a Davida Milića i predsjednika NK-a Hajduk Široko Polje Ivana Ivića gradonačelnik je obišao prostorije spomenutog kluba. Ondje je u okviru provedbe projekta “Srce Slavonije – Srce Posavine”, odnosno prekogranične suradnje između Hrvatske i Bosne i Hercegovine u svrhu razvoja lokalne zajednice, gdje je Grad Đakovo vodeći partner, postavljen sustav grijanja i hlađenja. Grad Đakovo financirao je i postavljanje nove PVC stolarije na prostorijama kluba.

Grad Đakovo: Službeno priopćenje za javnost
Foto: Grad Đakovo