[11.8.2023.-13.8.2023.] Drugi vikend u kolovozu u Đakovu će se družiti ljubitelji kultnih motocikala. Ove godine, po prvi puta na ovim prostorima, organizira se Harley Davidson susret. Događaj će se održati u suradnji Dalmacija Chapter Croatia – HOG sa domaćinom Moto Klubom Kompresija Đakovo od 11. do 13. kolovoza 2023.

Početak kolovoza obilježit će organiziranje i održavanje prvog okupljanja međunarodne udruge vlasnika Harley Davidson (u svijetu poznate kao HOG) na kojem će prisustvovati više od 100 članova iz regionalnih podružnica, Njemačke, Austrije i ostalih europskih zemalja. Specifičnost ovog događaj jest da okuplja samo vlasnike Harley- Davidson motora.

U subotu, 12. kolovoza 2023. godine, na Trgu J.J.Strossmayera, zainteresirani posjetitelji će moći razgledati motore od 11:00 do 12:00 sati.

Vlasnici i sudionici ovog skupa upoznat će se sa ljepotama kulturne baštine i turističkom ponudom grada Đakova, gdje je predviđen obilazak Državne ergele Đakovo, katedrale sv. Petra, Misnih vina i jezera Borovik.

Cjelokupni dvodnevni program Harley Davidson skupa u Gradu Đakovu organiziran je od strane Dalmacija Chapter Croatia, koja je ujedno i dio internacionalne organizacije Harley Owners Group® uz domaćinstvo Moto Kluba Kompresija Đakovo.

Izvor|Foto: Turistička zajednica Grada Đakova