Ovogodišnji središnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, tradicionalni Dani hrvatskog turizma (DHT), održat će se u razdoblju od 2. do 5. listopada na području Slavonije.

Svečano otvorenje manifestacije održat će se u srijedu 2. listopada s početkom u 18.30 u dvorcu Eltz u Vukovaru.

Dodjela Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada održat će se 3. listopada 2019. s početkom u 19.30 u Vinkovcima na imanju Lovačkog doma Kunjevci dok će se završna svečanost dodjele TOP 10 nagrada hrvatskog turizma održati u Osijeku na Perivoju kralja Tomislava, Tvrđa 4. listopada 2019. s početkom u 20.05 sati.

Uz središnji trodnevni događaj, HeadOnEast, od 3. do 5. listopada u baroknoj osječkoj Tvrđi, krenite #KraljevskimStopamaUĐakovo dana 5. listopada 2019. i osvojite vrijednu nagradu!

Program “Kraljevskim stopama u Đakovo”

Grad Đakovo je živa kulturna scena koja na poseban način spaja tradicionalno i suvremeno. Danas je to svojevrsni kulturni spomenik koji je dom gracioznim lipicancima, najljepšoj katedrali od Venecije do Istanbula – katedrali Sv.Petra, i mjesto zbivanja jedne od najvažnijih manifestacija u Hrvatskoj – Đakovačkih vezova, te grad koji svojim eno-gastronomskim bogatstvima ne prestaje oduševljavati. Dobro došli!

Izvor: Turistička zajednica Grada Đakova