U sklopu 25. kola Treće hrvatske nogometne lige Istok nogometaši HNK Đakovo Croatije ugostili su vinkovačku Cibaliju, a nakon uzbudljivih 90 minuta susret je završio podjelom bodova rezultatom 1:1.

Đakovčani su susret dočekali puni samopouzdanja nakon uvjerljive pobjede protiv Sloge u prošlom kolu dok su gosti doputovali po tri boda kojim bi osigurali prvo mjesto, no nešto se ipak pitalo i crvenoplave.

Čvrsta utakmica uz nekoliko izraženih prigoda s obje strane na koncu je završila s najrealnijim ishodom. Gosti su do prednosti došli u 45. minuti nakon Vincetićevog udarca s dvadesetak metara, dok je konačnih 1:1 postavio Dino Galičić tri minute prije kraja susreta. Valja naglasiti da su Vinkovčani susret završili bez dvojice isključenih igrača kao i trenera Petra Tomića koji je zbog brojnih prigovora udaljen s klupe.

Čestitamo našim nogometašima na hrabroj utakmici u kojoj su pokazali karakter, zalaganje i borbu za svoj Klub. Svojim su pristupom prema igri opravdali i obranili boje Kluba.

HNK Đakovo Croatia zahvaljuje se domaćim navijačima na bodrenju i u osvrtu se neće dotaknuti negativnih stvari gostujućih navijača.

Unatoč crvenim kartonima, istupima pojedinih suparničkih nogometaša i svemu gore navedenom, čestitamo HNK Cibalia na putu prema 2. HNL.

Izvor: HNK Đakovo Croatia