U posljednjoj prvenstvenoj utakmici u ovoj 2018./2019. sezoni, u subotu 01. lipnja 2019. godine snage će odmjeriti HNK Đakovo Croatia i NK Koprivnica. Iz HNK Đakovo Croatia kažu kako su nakon dugo vremena i nakon 15 mjeseci odgovornog vođenja Kluba stabilizirali Klub u svim segmentima i nisu strepili do zadnjeg kola. Tu neće stati, planove za 2019./2020. već su napravili.

Njihovi ciljevi i planovi podređeni su napretku nogometa i sporta. Sustavno ulaganje u školu nogometa, edukaciju trenera, ulaganje u infrastrukturu, konstantno prilagođavanje i poštimavanje sustava, a ono najbitnije buđenje svijesti svih odgovornih unutar sustava Kluba o njihovoj odgovornosti edukacije polaznika škole nogometa na svim razinama. U ovom tjednu čeka ih niz aktivnost za utakmicu protiv NK Koprivnica.

Utakmica će biti praznik sporta i raznih iznenađenja. Uvod u utakmicu počinje u subotu 1. lipnja 2019. godine na Strossmayerovom trgu kako bi promovirali “SVJETSKI DAN SPORTA” s početkom u 11:00 sati.

Zajednički s tenis klubom Đakovo organiziraju razne aktivnosti u navedenim sportovima. Povodom “SVJETSKOG DANA SPORTA” organizirat će natjecanja u žongliranju, natjecanje u nogotenisu, natjecanje u preciznosti i druga, dok će tenis klub Đakovo napraviti prezentaciju i edukaciju tenisa za sve prisutne. Naše najmlađe građane nagrađivat će majicama s klupskim obilježjima.