HNK Đakovo Croatia traži odgovorne, vedre i komunikativne mlade trenere koji imaju ili žele steći iskustvo u radu s djecom vrtićke i osnovnoškolske dobi kroz projekt „Mala škola nogometa”. Poželjno je da treneri posjeduju neku od trenerskih licenci ili su završili neki od pripadajućih fakulteta. Od trenera se očekuje volja i senzibilitet za rad s djecom, poštivanje različitosti i individualnosti svakog djeteta te odgovorno pristupanje zadacima.

Vođenje treninga podrazumijeva: minimalno tri puta tjedno održati treninge za odgovarajuću grupu djece vrtićke ili osnovnoškolske dobi, prirediti prostor i materijale za rad s djecom te pospremiti prostor, voditi dokumentaciju (evidencije dolazaka djece, dnevno izvješće, pratiti postignuća djece.)

HNK Đakovo Croatia osigurava prostor, potrebnu sportsku opremu i rekvizite za obavljanje treninga, program i plan rada koji je namijenjen odgovarajućoj dobi djece i sve ostale potrebne stvari za nesmetan rad.

Trener će kroz vođenje treninga steći iskustvo u radu s djecom vrtićke i osnovnoškolske dobi, razvijati kreativnost, komunikacijske i organizacijske vještine, proširiti socijalne krugove te dobiti potvrdu o kompetencijama stečenim kroz treniranje djece. Također će imati pravo sudjelovati na treningu drugih selekcija HNK Đakovo Croatia.

Termini treninga koji će se provoditi kroz projekt „ Mala škola nogometa“ su: ponedjeljak, srijeda i petak u poslijepodnevnim satima na stadionu HNK Đakovo Croatia.

Zainteresirani treneri svoj životopis te kontakt trebaju poslati na: e-mail hnkdakovocroati[email protected] ili se javiti u tajništvo kluba na stadionu Đakovo.