HUMANITARNA NOGOMETNA UTAKMICA U ĐAKOVAČKOJ SATNICI

MLADOST ĐS – HOŠK 7:1

MLADOST ĐS: Leko (46. Slišković), Akrap (46. Bikić), Svalina, Subašić (46. Žonka), Bruno Barišić Jaman, Novoselić (46. Stanušić), Branimir Barišić Jaman, Radnić, Grbeša, Živković, Barišić. Trener: Ivan Denić.

HOŠK: Grubešić, Martinović (46. Ivica Rac), Breški (46. Marko Sičaja), Vinko Sičaja (46. Stipić), Franjić, Karalić, Grgurić (46. Hodak), Novaković (46. Mikešić), Danijel Rac, Svalina.

Nogometaši Mladosti i HOŠK-a iz Gašinaca u srijedu, 25. rujna, odigrali su humanitarnu utakmicu u spomen na svoje prerano preminule bivše igrače i dugogodišnje članove kluba te velike navijače, Peru i Marka Vrhovca. Sav prihod od ulaznica doniran je obitelji preminulih. Nogometni klub Mladost ovim putem zahvaljuje se svim sudionicima na donacijama.

Satničani i Gašinčani iskoristili su ovu prigodu i kao pripremu za predstojeće prvenstvene utakmice. Mladost će u nedjelju u 16:00 na svom igralištu dočekati vodeću momčad Radničkoga iz Meca, a HOŠK u subotu gostuje u Mandićevcu. Tijekom cijele utakmice, Satničani su imali terensku inicijativu što potvrđuje i sedam postignutih golova. Dvostruki strijelci za Mladost bili su Grbeša i Barišić, a jednom su se u listu strijelaca upisali: Živković, Stanušić i Radnić. Jedini pogodak za HOŠK autogol je Vinka Akrapa.

Izvor: Miro Šola