U ponedjeljak 21. svibnja u Gradskoj knjižnici i čitaonici Đakovo od 11.00 do 15.00 sati održat će se interaktivno predavanje “Vještine emocionalno pismene komunikacije”.
Poziv na predavanje prenosimo u cijelosti:

Centar za socijalnu skrb Đakovo i Dječja osječka kreativna kućica pozivaju:

– predstavnike stručnih službi osnovnih i srednjih škola,
– učitelje, nastavnike, odgajatelje,
– ravnatelje osnovnih, srednjih škola i vrtića
– predstavnike organizacija civilnoga društva,
– osobe koje se u svom radu bave djecom i roditeljima,
– zainteresirane pojedince

na interaktivno predavanje „Vještine emocionalno pismene komunikacije” koje će se održati u sklopu Programa „Razvoj alternativnih inovativnih usluga: Alternativni centri podrške za djecu i roditelje”.

Dječjoj osječkoj kreativnoj kućici – DOKKICI u sklopu natječaja Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge” za razdoblje 2017. do 2020. godine odobren je trogodišnji program na kojemu su partneri Grad Osijek, Centar za socijalnu skrb Osijek, Centar za socijalnu skrb Valpovo, Centar za socijalnu skrb Đakovo, Centar za socijalnu skrb Donji Miholjac, a suradnici Grad Valpovo, Grad Đakovo i Grad Donji Miholjac.

Kako bismo odgovorili na potrebe Vaše lokalne zajednice i učinili Vaš rad još uspješnijim pozivamo Vas na interaktivno predavanje koje će se održati 21. svibnja 2018. (ponedjeljak) u Gradskoj knjižnici i čitaonici Đakovo u vremenu od 11,00 do 15,00 sati kada će vas dipl. soc. ped. Dubravko Franjo Šokčević, TA praktičar, upoznati s osnovama emocionalne pismenosti.
Emocionalna pismenost, odnosno vještine emocionalno pismene komunikacije alat su koji čini razliku između uspješnog i neuspješnog pojedinca, odnosno zaposlenika. Na predavanju ćemo se baviti uzrocima, prepoznavanjem, adekvatnim izražavanjem i upravljanjem emocija, te ćemo pokazati kako i neugodni osjećaji imaju zapravo pozitivnu funkciju. Vještine koje ćete steći važne su za razvoj emocionalne inteligencije i posljedično učinkovitije snalaženje kako na privatnom tako i na poslovnom planu.

Svim sudionicima izdat će se potvrda o sudjelovanju na interaktivnom predavanju „Vještine emocionalno pismene komunikacije”.
Molimo Vas da svoj dolazak obvezno potvrdite na e-mail: [email protected] najkasnije do nedjelje 20. svibnja 2018. do 20,00 sati.

Dječja osječka kreativna kućica, Ines Novak, dipl. iur., predsjednica Udruge
Centar za socijalnu skrb Đakovo, Dubravka Petrović, dipl. soc. radnica, ravnateljica .

Autor: I.K.