Na nedavno održanoj Noći hrvatskog tenisa, Ivan Bobetić iz Teniskog kluba Đakovo zasluženo je primio nagradu “Mlade teniske nade”, pridružujući se elitnom društvu mladih talenata poput Duje Markovine, Dore Mišković, Jou-George Gnjidića i Ane Petković.

Ovaj tim mladih šampiona ne samo da osvaja odličja diljem Hrvatske i Europe, već svojim radom, strašću i predanošću ostavlja neizbrisiv trag na teniskoj sceni. Njihov trud i uspjesi su inspiracija za sve nas!

Osim mladih talenata, istu večer nagrađene su i najveće hrvatske teniske zvijezde poput Gorana Ivaniševića, Donne Vekić, Mate Pavića, Nikole Mektića, Borne Goje, Borne Ćorića i Marina Čilića, čije su izvanredne karijere obilježile svjetski tenis.

„Ponosni smo na sve naše tenisačice i tenisače, a osobito na Ivana i nadamo se da će nastaviti graditi svoje teniske karijere s istim žarom. Čestitke svim mladim nadama, kao i njihovim obiteljima, trenerima i podršci koja ih prati na ovom nevjerojatnom putovanju.“, poručuju iz Teniskog kluba Đakovo.

Izvor|Foto: Teniski klub Đakovo