[16.6.2023.-17.6.2023.] Nakon sjajnog prošlogodišnjeg prvog izdanja prije nekog vremena dobili smo potvrdu, drugo izdanje festivala Galoop održat će se u petak i subotu, 16. i 17. lipnja, u na pozornici u Strossmayerovom parku. Ovaj festival, koji će se održati u organizaciji M.art / Đakovo u partnerstvu s Udrugom ARLA i Los Angeles Agency, uz sufinanciranje Ministarstva kulture i medija i Grada Đakova, donosi bogat glazbeni program i nezaboravno iskustvo posjetiteljima.

Prvi dan festivala, 16. lipnja, bit će rezerviran za nastupe nekih od najpopularnijih bendova regije. Publika će moći uživati u energičnim nastupima sada već kultnih bendova Zabranjeno Pušenje i PipsChips&Videoclips, kojima će se pridružiti šibenski rokeri BluVinil. Ovi renomirani glazbenici izvest će svoje najveće hitove i razdrmati sve prisutne.

Drugi dan, 17. lipnja, donosi još jedan spektakularan glazbeni program. Nastupit će ponovno glazbene legende ovih prostora Urban & 4 te Rundek & Ekipa, a nakon njih i ABOP, grupa koja glazbenoj sceni sinonim za uspješno spajanje elektronske glazbe i live koncerata, čime će se osigurati raznolikost žanrova i glazbenih stilova tijekom festivala. Ovi izvođači svojim autentičnim zvukom i karizmom oduševljavaju publiku diljem regije i sigurno će stvoriti nevjerojatnu atmosferu na pozornici.

Cijena dnevne ulaznice za festival iznosi 15 eura, dok je festivalska ulaznica za oba dana dostupna po cijeni od 22 eura. Ova pristupačna cijena omogućuje svima da uživaju u vrhunskoj glazbi i festivalu Galoop.

Festival Galoop ne samo da donosi vrhunsku glazbu, već i pruža platformu za promociju kulturne raznolikosti i umjetničkog izraza. Uz podršku Ministarstva kulture i medija i Grada Đakova, ako ćemo suditi po imenima koja je festival okupio u prva dva izdanja, on se razvija u jedan od najvažnijih glazbenih događaja u regiji.

Svoje ulaznice možete nabaviti u Fontani, u uredu M.art (Bana Jelačića 69, Đakovo) ili putem Eventima.

Ne propustite drugo izdanje festivala Galoop u Đakovu 16. i 17. lipnja. Očekuje vas glazbena ekstaza i nezaboravno iskustvo koje će vas ispuniti pozitivnom energijom. Nabavite ulaznice na vrijeme i budite dio ove glazbene fešte koja će zasigurno ostati u sjećanju svih ljubitelja kvalitetne glazbe.

Program:

Igor Kretonić
Foto: Galoop