Pozivaju se svi zainteresirani za sufinanciranje projekata na LAG Natječajima LAG-a ,,STROSSMAYER“ u programskom razdoblju 2023.-2027. godine za dolazak na sastanke na kojima će moći iskazati svoje potrebe i projektne ideje, kako bi se one mogle uvrstiti u Lokalnu razvojnu strategiju i sufinancirati putem LAG Natječaja u navedenom programskom razdoblju.

Projekti nisu ograničeni sektorski i prihvatljivi su svi projekti koji doprinose razvoju – poljoprivreda, turizam, kultura, prirodna baština, itd.

Prihvatljivi prijavitelji su poslovni subjekti, jedinice lokalne samouprave – općine: Strizivojna, Drenje, Trnava, Satnica Đakovačka, Levanjska Varoš, Semeljci, Viškovci, Grad Đakovo, učeničke zadruge, udruge, turističke zajednice, itd.

VAŽNO: tipovi projekata za kojima potencijalni prijavitelji ne iskažu potrebu putem anketa, dolazaka na sastanke, radionice LAG-a ,,Strossmayer“ vezano uz izradu nove Lokalne razvojne strategije 2023.-2027. godine, neće se moći sufinancirati putem LAG Natječaja u narednom programskom razdoblju.

Interes za provedbom projekata potencijalni prijavitelji mogu iskazati

ispunjavanjem on-line anketa – On-line anketu možete ispuniti putem linka

i/ili

sudjelovanjem na radionicama u periodu od 05. do 15. siječnja 2023. godine (o kojima će javnost biti obaviještena putem web stranice LAG-a Strossmayer)

Iz LAG-a navode da stoje na raspolaganju za sve upite i savjetodavnu podršku putem individualnih konzultacija koje će se održavati u prostorijama LAG-a ,,Strossmayer“, Splitska 21, 31 400 Đakovo (prostorije DVD-a Đakovo) uz prethodnu najavu putem e-maila: [email protected] ili na mobitel: +385 91 593 8756.

ROK ZA ISKAZ INTERESA ZA PRIJAVU PROJEKATA JE 16.1.2023.

Izvor: Grad Đakovo