PUNITOVČANI RANIJE OD OSTALIH KRENULI S PRIPREMAMA

Nogometaši županijskoga prvoligaša Slavonije iz Punitovaca, ranije od ostalih klubova međužupanijske i županijske lige, krenuli su s pripremama za novo prvenstvo. I to čini se, prema najavama iz kluba, s dosta promjena.

Prije samoga početka priprema održana je Izborna godišnja skupština na kojoj je za novoga predsjednika kluba izabran Petar Poljarević koji je na tom mjestu zamijenio Krešimira Rašića.

Nakon što je na klupi Slavonije sjedio samo jednu polusezonu trener Zvonko Mihaljević otišao je u Tenju gdje će voditi brigu o radu s mlađim uzrastima. Nova uprava kluba našla je njegovu zamjenu, a to je Josip Vranić koji će obnašati i ulogu trenera, ali i igrača.

Novi trener Vranić je 15. srpnja izvršio prozivku igrača na koju se odazvalo 18 igrača. Nekoliko igrača opravdano je izostalo što zbog posla što zbog godišnjih odmora. Tijekom priprema vjerojatno će doći i do osnaživanja momčadi jer Punitovčani poručuju da žele kao i prošle godine biti u vrhu Prve županijske lige.

U subotu i nedjelju, 20. i 21. srpnja, na igralištu će biti malonogometni noćni turnir „4 na 4“ gdje će nastupiti i većina prvotimaca.

Izvor: Miro Šola