Katarina Grujo nasmijana je i pozitivna djevojka koja je odrasla u glazbenoj obitelji i bavi se pjevanjem od svoje pete godine, kada je i snimila prvu pjesmu Sretan Božić dobri ljudi.

Iza sebe ima 10-ak pjesama raznih žanrova te nekoliko covera na kojima sada najviše i radi jer joj se trenutno, kako kaže, čine boljom opcijom od snimanja vlastitih  pjesama.

Najveći uspjeh postigla je s pjesmom Sto života koju je snimila u duetu s Dinom Petrićem te pjesma Stranac.

„Trenutno radim samo akustične svirke s kolegama Matejom Radošem,Goranom Potočkim te kolegicom Sanjom Azenić, no postiji opcija i osnivanja vlastitog benda, jer za mene je glazba nešto posebno. Jednostavno je dio mene.“, kaže nam Katarina.

Zadnji cover koji je Katarina snimila je pjesma Most Girls poznate američke pjevačice Hailee Steinfield.

„Organizatorica i redateljica Nives Plender iz Osijeka učinila je odličan potez spojivši mene i kolegicu Melani Đurković te sve predivne djevojke iz spota. Zamisao je bila da svaka djevojka na svoj način pokaže koliko je lijepa i posebna te da na taj način podržimo sve djevojke koje se bore s različitim životnim izazovima i svime što donosi današnji tempo života,društvene mreže i sve ostalo. Sama pjesma govori o istoj stvari i nadamo se da smo uspjeli to i dočarati. Za odličan spot se pobrinuo snimatelj Saul Tikvić iz Vinkovaca koji inače radi i sve moje covere.“, rekla nam je o svom najnovijem projektu Katarina.

Sve njezine pjesme i covere možete pronaći na njezinom službenom YouTube kanalu.

Igor Kretonić
Foto: YouTube Screenshots