Ovoga četvrtka u Centru za kulturu gostovat će Teatar Gavran s kazališnom predstavom „Sve o ženama“, autora Mire Gavrana.

Gavranova komedija “Sve o ženama” najizvođeniji je Gavranov kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta, od Buenos Airesa, Rio de Janeira, Los Angelesa i New Yorka, pa sve do Pariza, Praga, Bratislave, Moskve, Mumbaia, Varšave, Krakova, Ljubljane, Sarajeva, Mostara, Klaipede, Trnave, Prištine, Novosibirska, Bangalorea… Nakon pedeset premijera i tri tisuće repriza, koje su imale više od sedamsto tisuća gledatelja, ova komedija ponovno se igra u Hrvatskoj. Režiju potpisuje Mladena Gavran koja je 2000. godine glumila u praizvedbi ovoga teksta u zagrebačkom Epilog Teatru.

Provjerite što je to toliko neodoljivo u predstavi o suvremenim ženama, u kojoj se humor i emocije na neobičan način isprepleću kroz pet različitih priča, uz pomoć atraktivnih glumačkih transformacija vodeći vas prema neodoljivoj kazališnoj čaroliji. Pred vama su tri sjajne glumice u dinamičnoj, zabavnoj i dirljivoj priči koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Predstavu „Sve o ženama“ izvode  Lana Gojak, Kristina Krepela, i Mirela Videk Hranjec/Katarina Arbanas.

Početak predstave je u 19:30 sati, a ulaznice po cijeni od 30 kn (parter) i 20 kn (balkon) možete kupiti za vrijeme radnog vremena blagajne ili u četvrtak, na dan predstave, od 16:00 sati.

Igor Kretonić