Iako je većina klupskih selekcija na “božićnoj stanci”, najmlađe kategorije košarkaškog kluba „Đakovo“ nastupom na dva jaka turnira obilježit će ovo vrijeme između blagdana.

DJEČACI U-12 NA MEMORIJALNOM TURNIRU U KARLOVCU

Dečki rođeni 2011. godine sudjelovati će na Memorijalnom turniru Žarko Hajdin – Žora u organizaciji košarkaškog kluba “KA BA” Karlovac. Jednodnevni turnir odigrava se 27. prosinca 2022, a prilika je ovo za mlade đakovačke košarkaše (prvake Slavonije i Baranje) da snage odmjere s ekipama izvan Slavonije i Baranje. Protivnici na turniru su u njihovoj kategoriji su KK Medveščak, KK Vučići (oba Zagreb) i domaćin KA BA Karlovac.

ANTUN I MATIJA KAO BROKERI NA JAKOM DUBRAVA CUPU!

Antun Ilakovac i Matija Letica (oba 2009.godište) sudjelovat će na jakom Dubrava Cup turniru kao dio ekipe KK Vrijednosnice Osijek. Trodnevni turnir (27.-29. prosinca 2022). promiče se kao jedno od najjačih klupskih natjecanja na ovim prostorima za mlade košarkaše. U prilog tome ide činjenica da ovogodišnje izdanje okuplja 24 ekipe iz 8 zemalja pa su tako neki od sudionika mlade snage eminentnih europskih ekipa poput Cedevita Olimpije, Krke Novo Mesto, Maccabija, Ratgeber Akademije, Friedenau Berlin, kao i naših velikana Cibone, Zadra, Splita, Cedevite Junior…

Izvor|Foto: Košarkaški klub Đakovo