Nakon nedavne nesreće u kojoj je na odmorištu Donji Andrijevci, na Slavoniki, smrtno stradala starija žena, nova se teška prometna nesreća, u kojoj je život izgubila još jedna osoba, dogodila sinoć  oko 10 sati i 30 minuta na cesti D7 između Kuševca i Širokog Polja. U nesreći su, pred samim ulazom u Široko Polje s đakovačke strane, ispred bivše Auto-kuće Lozić, sudjelovala tri osobna automobila, smrskana od siline udara! Poginula je osoba 55-godišnjak iz vozila s osječkim tablicama, mještanin Vuke, doznaje Glas Slavonije, a još je pet osoba ozlijeđeno, na sreću lakše, među kojima je bilo troje djece. Uz njih, tjelesne su ozljede zadobili njihova majka (40) i mladić (20).

Prema riječima glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske, Darija Premeca, muškarac, koji je smrtno stradao, upravljao je osobnim automobilom iz pravca Đakova prema Osijeku, očito prema Vuki. Najednom je dijelom prešao na suprotni kolnički trak i udario u nadolazeće vozilo kojim je upravljao mladi vozač. Zanijet od silnoga udarca, prešao je potpuno na suprotni trak, nakon čega je naišla i vozačica s djecom. Vozač iz Vuke vozio je automobil osječkih, a preostala dva vozila su đakovačkih registracijskih oznaka.

Odmah po dojavi na teren su izašla troja kola Hitne pomoći, nekoliko policijskih vozila, kao i vatrogasci DVD-a Đakovo. Promet je za vrijeme trajanja očevida, do 2 sata poslije ponoći, policija preusmjeravala okolnim pravcima.

Danijel Geošić