U 7. kolu Druge lige ISTOK košarkaši KK Đakovo gostovali su u Belišću odakle se vraćaju s bodovima i pobjedom 59:74 (28:40) protiv istoimene domaće ekipe.

Utakmica na relativno mali broj koševa na uvijek neugodnom belišćanskom parketu ovaj puta bila je lišena pretjerane rezultatske neizvjesnosti. Već krajem 1. četvrtine gosti ostvaruju +9, do poluvremena +12 a tijek drugog poluvremena nekako je protekao u održavanju dvoznamenkaste prednosti do konačnog rezultata.

Najefikasniji Stjepan Hajduković s 19 poena, Antun Hrkač i Filip Škrinjarić po 15, Jakov Marjanović i Nikola Turalija svaki po 8, Neven Čupić 7, Franko Jurić 2, a nastupili su još Nikola Jurić te juniori/kadeti Mislav Dragić, Ivan Goluža, Niko Letica i Josip Petric.

Iduće prvenstveno kolo u Đakovo dovodi ekipu KK Vinkovci.

„Prilika je to da sugrađane i simpatizere ponovno pozovemo da nas poprate i podrže. Nastojat ćemo u posljednjoj domaćoj utakmici ove godine odigrati najbolje što možemo te pokušati ostvariti dobar rezultat protiv “nezgodne” vinkovačke ekipe koju uvijek cijenimo i respektiramo.“, poručuju iz kluba.

Izvor|Foto: KK Đakovo