Krajem travnja Udruga ARLA i Gradska knjižnica i čitaonica Đakovo pokrenuli su seriju događaja pod nazivm “Ideš na promociju?”. Nakon četiri odlična druženja, došlo je vrijeme i za posljednji peti, na kojem će se razgovarati s književnicom Radmilom Petrović. Razgovor će se održati u subotu 30. listopada u 16:00 sati u prostoru Gradske knjižnice.

Sanja Baković, Tihomirom Dunđerović, Želimir Periš, Marko Tomaš, Ognjenka Lakićević, Lidija Deduš i Tanja Stupar-Trifunović bili su gosti događanja “Ideš na promociju?”, a sad je red na Radmilu Petrović.

Kako Radmila nije u mogućnosti doputovati iz Beograda, s njom će se razgovarati preko video poziva. No, osim samog razgovora s Radmilom i čitanja njezine poezije iz zbirke “Moja mama zna šta se dešava u gradovima”, održat će se i mala čajanka uz čitanje tekstova koji tematiziraju odnos selo-grad te ćete na susretu imati priliku za razmjenu knjiga.

“Veselimo se vašem dolasku i upoznavanju s Radmilom, jednom od trenutno najčitanijih mladih pjesnikinja u regiji i zahvaljujemo Čitateljskom klubu Bibliofili što će nas ugostiti u svom terminu!”, poručuju iz Udruge ARLA i Gradske knjižnice.

Igor Kretonić
Izvor|Foto: Udruga ARLA