Od svoje praizvedbe 2008. godine pa sve do danas, kultna predstava “Kauboji” pokupila je mnoge nagrade, a sada nam u ponedjeljak 29. listopada stiže u Centar za kulturu, gdje ćemo se moći uvjeriti u njezinu izvrsnost.

Predstava je proizvod Teatra Exit te je  jedna od najigranijih i najnagrađivanijih predstava tog kazališta u povijesti. S predstavom Kauboji, Teatar Exit obišao je brojne festivale, a predstava je od svoje praizvedbe odigrana više od 400 puta.

Predstava “Kauboji”  govori o odnosu između osam likova, osam karaktera koje pratimo od audicije pa sve do konačnog proizvoda – premijere. Svi ti akteri (uglavnom gubitnici) tijekom rada na predstavi razvijaju svoje životne priče utječući neminovno jedni na druge; svi se polako hvataju za predstavu i shvaćaju je kao borbu sa samim sobom te ujedno gledaju na nju kao na priliku života.

Autor i redatelj predstave “Kauboji” je Saša Anočić, a u njoj igraju Živko Anočić/Damir Klemenić, Matija Antolić, Hrvoje Barišić, Krunoslav Klabučar, Rakan Rushaidat, Radovan Ruždjak i Ivana Rushaidat.

Ulaznice se po cijeni od 40 Kn (parter) i 30 Kn (balkon) mogu kupiti svaki dan za radnog vremena blagajne, a moguća je i njihova rezervacija na broj 095 513 9465.

Početak predstave je u 19:30 sati.

Igor Kretonić