Nakon vikenda i memorijalnoga turnira na kojemu su Kuševčani bili domaćini, u srijedu su u večernjim satima odigrali još jednu pripremnu utakmicu želeći se što bolje pripremiti za prvenstvo u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Osijek – Vinkovci.

Protiv županijskoga drugoligaša Poleta igrači trenera Gorana Uzelca upisali su pobjedu, ali do nje nisu došli nimalo lako. Domaćini su golom Stjepana Nikolića Kovačića poveli 1:0, ali su do kraja prvoga poluvremena Semeljčani izjednačili na 1:1. Strijelac je bio Ćosić.

Nastavak utakmice gosti su bolje otvorili i drugim pogotkom Ćosića došli u vodstvo 2:1. Ipak, u završnici utakmice, u kuševačkim redovima ukazao se Marin Cicvarić koji s dva pogotka preokreće rezultat na Torpedovu stranu.

Torpedo je igrao u sastavu: Lilić, Domagoj Kušević, Kopecki, Marin Cicvarić, Rajčević, Stjević, Stjepan Kušević, Nikolić Kovačić, Bešlić, Radoš, Labak. (Još su igrali: Lulić, Butor, Kovačević, Brdarić, Filip Cicvarić). Trener: Goran Uzelac.

Torpedo otvara na svom terenu protiv HAŠK Sokola

Na održanom plenumu klubova u Grabovcu doznali smo i raspored natjecanja. Prvenstvo počinje 22./23. kolovoza, a Kuševčani će u prvom kolu ugostiti novake u ligi – HOŠK Sokol iz Starih Jankovaca. Raspored utakmica možete pogledati ovdje.

Izvor: Miro Šola

Foto: NK Torpedo