LAG vašar u sklopu Adventa u Općini Satnica Đakovačka

Dana 11. prosinca 2021. godine s početkom u 17 sati u sklopu Božićnog sajma u Satnici Đakovačkoj održati će se LAG VAŠAR – promocija proizvoda kandidata za dodjelu oznake kvalitete Golden Panonian Quality.

Pozivnica:

Općina Satnica Đakovačka i sve udruge sa područja općine zajedničkim snagama  organiziraju  Advent u Općini Satnica Đakovačka  kako bi unijeli dašak Božićnog ugođaja i u našu zajednicu. 

Advent počinje 10. prosinca u 17.00 h i traje dva dana 10 i 11. prosinca 2021. godine (petak i subotu) od 17.00-22.00 h u parku iza DVD-a Satnica. 11. prosinca 2021. godine u sklopu Adventa u Općini Satnica Đakovačka održat će se i LAG Vašar sa početkom u 17 sati, izlaganje proizvoda kandidata za oznaku kvalitete „Golden Panonian Quality“.

Na našem adventu moći ćete se prepustiti okusima i mirisima kuhanog vina, sarme, čobanca, roštilja, lepinjica fritula i drugih delicija koje podsjećaju na Božić. Sve Vas pozivamo da dođete i uživate u ugodnoj atmosferi, nastupima KUD-ova, škole i vrtića, lampicama i ukrasima, božićnim pjesmama i dobroj hrani. U subotu će biti izvlačenje dobitnika tombole koja ima vrijedne nagrade.

LAG vašar u sklopu Adventa u Općini Viškovci

Dana 10. prosinca 2021. godine u sklopu Božićnog sajma u Viškovcima s početkom u 17 sati održat će se LAG VAŠAR – promocija proizvoda kandidata za dodjelu oznake kvalitete ,,Golden Panonian Quality“.

Pozivnica:

Kako bismo i mi doprinijeli duhu Božića, Općina Viškovci u suradnji s brojnim udrugama organizira 4. Božićni sajam u Viškovcima.

Božićni sajam će se održati 10. i 11. prosinca 2021. godine (petak i subota) od 17 do 22 sata na nogometnom igralištu  pokraj zgrade Općine te će se 10. prosinca 2021. u sklopu Božičnog sajma od 17 sati održati i LAG Vašar proizvoda kandidata za oznaku kvalitete „Golden Panonian Quality“.

Brojni izlagači s područja Općine Viškovci i Đakovštine ponudit će svoje proizvode, a moći ćete uživati u mirisima i okusima kuhanog vina, čobanca i fiša, šarana na rašljama uz neizostavni roštilj te tradicionalne božićne delicije. Najmlađim i najvjernijim posjetiteljima i ove godine Općina Viškovci priređuje pregršt zabavnih sadržaja: tete crtalice će svojim magičnim štapićima na dječjim licima iscrtati sve njihove željice, uz Božićni mini disco će se svi dobro razgibati, a vile balončice će za dječicu od balona stvarati različite životinje i predmete.

Posjetit će nas i moto-mrazovi koji će sve klince, male i velike darivati slatkišima, a i Djed Božićnjak će svratiti do nas.

Tople lampice, nasmiješena lica, pahuljice snijega s notama božićnih pjesama – čarolija na koju sve pozivamo, da svi zajedno u božićnom duhu i zajedništvu proslavimo najljepše doba godine.

Izvor: LAG Strossmayer
Foto: ilustracija/Pixabay