Danas vas želimo upoznati s Nikom, dječakom koji se suočava s izazovima koje većina nas ne može niti zamisliti. Niko je rođen s teškim oštećenjem mozga uzrokovanim infekcijom citomegalovirusom tijekom trudnoće, a sada, u svojim 15 godinama, svakodnevno se bori s raznim zdravstvenim problemima.

Nikin život obilježen je brojnim hospitalizacijama i operacijama. Od operacije kuka do teške skolioze, Niko se suočava s izazovima koji zahtijevaju neprekidnu medicinsku skrb. Svakodnevno ima epileptičke napade, a također ima poteškoća s govorom i jedenjem. Njegovo stanje zahtijeva pažljivo presvlačenje zbog povišenog tonusa mišića i deformacija zglobova.

Međutim, nedavno se pojavila nada za Nikinu bolju budućnost. Terapija odijelom “Mollii”, koja je posebno dizajnirana za osobe s teškim tjelesnim oštećenjima, pružila je značajno olakšanje Nikinom svakodnevnom životu. Nakon što je prošao terapiju u Bizovačkim toplicama, Niki su se značajno manje grčili mišić, imao je manje bolnih epizoda i bolji je spavao.

No, tu dolazimo do izazova koji je pred Nikom i njegovom obitelji. Cijena odijela “Mollii” iznosi 7225 eura, što je za njih financijski teret s kojim se sami ne mogu nositi. Upravo zato su pokrenuli humanitarnu kampanju na platformi GoGetFunding.com kako bi prikupili sredstva za kupnju odijela i poboljšanje Nikinog života.

Ova kampanja je prilika za lokalnu zajednicu da pokaže svoju solidarnost i podršku prema Niki i njegovoj obitelji. Svaka donacija, bez obzira na njezinu veličinu, ima potencijal da olakša Nikin svakodnevni život. Vaš doprinos može mu omogućiti smanjenje bolova i pomoći mu u svakodnevnim aktivnostima.

Da biste podržali kampanju za kupnju odijela “Mollii”, možete posjetiti njihovu stranicu na GoGetFunding.com i donirati koliko god možete. Svaki euro će biti od velike pomoći.

Pokažimo Niki i njegovoj obitelji da nisu sami u ovom izazovnom putovanju. Vaša dobrota i podrška imaju moć stvoriti pozitivnu promjenu u životu ovog dječaka.

Kampanju možete vidjeti ovdje: https://gogetfunding.com/niko-pomoc-za-olaksanje-svakodnevnih-izazova/