Na čak 500 m2 prostora uz više od dvije tisuće artikala, u Osijek Mallu otvoren je prvi dućan s kuhinjskim blagom Lonci&Poklopci by Bajde. Dobra je to vijest za sve gurmane, kao i kupce kojima je stalo do kvalitetnog i trajnog posuđa.

– Prisutni smo u svim većim gradovima u Hrvatskoj, a Osijek smo ostavili kao šećer na kraju. Htjeli smo ovdje napraviti nešto posebno i mislim da smo u tome uspjeli. Ljudi su oduševljeni. Više nije potrebno odlaziti u druge gradove da bi nas se našlo, govori nam tako direktor i vlasnik Silvio Bajde dodajući da se posebno pazilo na i inače izvrstan omjer cijene i kvalitete koji je u Slavoniji sada još izraženiji.

Lonci&Poklopci by Bajde jedini je specijalizirani lanac dućana s posuđem, uređajima i priborom za svaku kuhinju koja drži do sebe, a osječka je trgovina najnovija oaza za sve one koji uživaju u kuhanju, serviranju, roštiljanju… jer ovdje se može pronaći baš sve – a ovo je i jedina trgovina koja u ponudi ima i kotliće.

Uvjerili su se u to brojni poznati gosti koji su s veseljem dočekali otvaranje u Osijeku – novitete su došli provjeriti profesionalni kuhari slastičari, hotelijeri, ali i novinari, Influenceri poput Nebojše Rajkovića, Maria Romulića, Petre Cicvarić, Sandre Jadek, Ene Kokanović Nagy…

Iz zaista bogate ponude posebno se ističe posuđe od gusa – posuđe za cijeli život.

– Popularni Dutch oven, lonac od gusa, danas je jedan od lonaca koji ima svoje obavezno mjesto u kuhinjama diljem svijeta. Ali jednako kvalitetno je i inox posuđe i osobito posuđe od željeza i karboniziranog čelika. Sigurno će vas nadżivjeti, a koristit će ga i vaši potomci, poručuju iz Lonaca i poklopaca by Bajde te izdvajaju i široku ponudu vrhunskih uređaja poput samostojećih miksera, famoznih kuhinjskih robota, ali i raznovrsnog pribora, izvrsnih noževa za profesionalne chefove i entuzijaste.

Na svoje će doći i svi roštilj majstori jer kuhanje, odnosno roštiljanje na otvorenom poseban je doživljaj, a ponuda visokokvalitetnih roštilja svih vrsta zadovoljit će svakog gurmana u svakoj prilici. Uz odlične Barbecook plinske roštilje, roštilje na struju i na ugljen, tu su i najbolji KAMADO roštilji.

– Pozivamo sve kupce da nas posjete i iskoriste posebne pogodnosti povodom otvorenja dućana s kuhinjskim blagom u Osijek Mallu. Radujemo se jer kvalitetno posuđe naša je strast koju dijelimo s mnogobrojnim kupcima u cijeloj Hrvatskoj, kao i u Sloveniji, poručuju iz trgovine Lonci i poklopci by Bajde povodom otvorenja osječke trgovine s kuhinjskim blagom.

Maja Sajko
Izvor: Lonci&Poklopci by Bajde
Foto: Ustupljene fotografije