Osim po svom kultnom nazivu, caffe bar Čistilište poznat je i po ludoj zabavi, a to se dokazuje iz tjedna u tjedan. Pa ako se vikendom u večernjim satima vozite kroz Budrovce cestom prema Vinkovcima, neka vas ne iznenadi gužva i galama, to je samo još jedan od partyja u Čistilištu.

Tako će biti i ovoga vikenda i to u duplom programu. Petak je rezerviran za sada već tradicionalne karaoke, a ako niste vrstan pjevač nemate razloga očajavati. Ove karaoke ne traže dobar sluh, već hrabrost i želju za dobrom zabavom. Budući kako nam je ovoga petka i Valentinovo, za sve pripadnice ljepšeg spola osigurano je besplatno piće dobrodošlice, a za najbolje pjevače pripremljene su nagrade iznenađenja. Uvježbajte glasnice, odaberite pjesmu i poklonite ju svojoj boljoj polovici za Valentinovo.

Fotografija Caffe bar Čistilište - Budrovci.

Subota nam donosi zagrijavanje atmosfere do usijanja uz nastup DJ Balcana. Cijelu noć vrti najbolje domaće i strane hitove, a o njegovoj kvaliteti svjedoče puni klubovi diljem zemlje, ali i milijunski pregledi na Youtube kanalu. Ovoga vikenda čast ugostiti ga ima Čistilište, a sve koji dođu očekuje brdo lude zabave, brdo dobre cuge i atmosfera iz najvećih domaćih klubova.

Fotografija Caffe bar Čistilište - Budrovci.

Ako ste dovoljno hrabri pjevati pred publikom odaberite petak, ako više volite slušati nekoga provjerenog odaberite subotu, a ako želite provesti odličan vikend odaberite oba dana!

Igor Kretonić