Kulturna udruga Đakovo, poznatija po svom imenu na društvenim mrežama By Dj majice, je udruga koja za cilj ima promociju našeg grada, kao đakovačkih lipicanaca, katedrale te ostalih poznatih znamenitosti u Đakovu.

Njihove majice su “made in Đakovo”, originalan đakovački brend za čiji je dizajn zaslužna kreativna tvrtka za grafički dizajn Studio Kajba, a za izradu majice i tisak tvrtka Gerok. Njihove majice su kvalitetne te su izrađene od 100% pamuka, a dolaze s tri motiva u bijeloj i crnoj boji: motiv hashtag, motiv sjena i motiv Đakovo.

Majice dolaze u svim veličinama za odrasle te za djecu u veličinama za 8, 10 i 12 godina. Majice Kulturne udruge Đakovo možete zatražiti na njihovoj Facebook stranici, a uskoro planiraju izbaciti novi dizajn majica te nove artikle proizvoda za promociju Đakova. Osim što možete osobno doći po svoju majicu, možete naručiti dostavu jer dostavljaju majice u cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu, a dostava za područje Đakovštine je besplatna.

Predsjednik Udruge, Mario Bugarin rekao nam je kako mu je drago što su ljudi prepoznali kvalitetu i što majice ne kupuju samo stanovnici Đakovštine već se njihove majice nose u svakom kutku Hrvatske i svijeta.