MLADOST (ĐS) – SLAVONAC (B) 3:1 (0:0)

Đakovačka Satnica – Igralište Mladosti. Gledatelja: 200. Sudac: Željko Šekerija (Đakovo). Pomoćnici: Ivan Lulić (Đakovo) i Bibković (Osijek). Strijelci: 0:1 Padrić (70.), 1:1 Stanušić (75.), 2:1 Stanušić (81.), 3:1 Totić (84.).

MLADOST (ĐS): Sliković, Žonka, Akrap, Subašić, Totić, Branimir Barišić Jaman, Bojanović, Filip Denić, Tomić, Čurila, Stanušić.( Još su igrali: Somer, Svalina Bikić, Bruno Barišić Jaman, Radnić, Barišić, Grbeša. Trener: Ivan Denić.

SLAVONAC (B): Jukić, Brkić, Tomislav Ferić, Bratanić, Riđan, Letica, Nikolić, Sušić, Anušić, Gačić, Dubac. (Još su igrali: Petrić, Opačak, Padrić, Đaković, Krešimir Ferić).

Nakon uspjeha u finalu Kupa Nogometnog središta Đakovo (pobjeda nad Omladinacem iz Josipovca 1:0) nogometaši Mladosti nastavljaju s pripremama za nastup u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Osijek – Vinkovci.

Satnički trener Ivan Denić u prvom je poluvremenu poslao na teren igrače koji su manje igrali u dosadašnjem dijelu priprema dok su oni standardni ušli tek u nastavku utakmice.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a igra se najvećim dijelom odvijala na sredini terena. U nastavku utakmice gosti su prvi došli u vodstvo. U 70. minuti Šimo Padrić svladao je golmana Sliškovića i tako nagovijestio uspjeh svoje momčadi. Ali, tako nisu mislili satnički nogometaši koji su odmah uzvratili. Ključni igrač preokreta postao je Marin Stanušić koji s dva gola dovodi svoju momčad do vodstva 2:1 U 75. minuti satnički napadač postiže prvi, a samo šest minuta kasnije i drugi pogodak. Točku na „i“ za domaću pobjedu stavio je trećim pogotkom Stipo Totić.

Očito da trener Ivan Denić radi odličan posao jer je već u nekoliko navrata njegova momčad potvrdila da ravnopravno može igrati i s momčadima iz višeg ranga. Satničani ne skrivaju ambicije da budu u vrhu lige, a ako ovako budu igrali i u prvenstvu nije isključena niti borba za prvo mjesto. Jer momčad Mladosti odlično je posložena na svim pozicijama i zasigurno će uz iskustvo kojega imaju biti jedan od favorita lige.

Izvor: Miro Šola