TENISKI MEMORIJAL VJEKOSLAVA BORASA U OSIJEKU

U organizaciji Hrvatske unije tenisača u Osijeku je u subotu i nedjelju, 15. i 16. veljače, odigran Memorijalni teniski turnir Vjekoslava Borasa. Na turniru su nastupili i članovi Teniskoga kluba Đakovo.

U kategoriji dama nastupila su dva đakovačka para. Martina Matoković i Mirjana Premužić osvojile su treće mjesto, a nastupile su i Božana Kovačević i Suzana Hardi.

U kategoriji gospode do 45 godina nastupili su: Krunoslav Matoković/Goran Geošić, Tihomir Svalina/Igor Čivrag (Zagreb), Ivan Ramčić/Ivan Požgain (Osijek), Tihomir Hardi/Matej Lazarević. Ivanu Ramčiću nije baš bilo lagano igrati u paru s Ivan Požgainom jer je to profesor koji je bio Ivanov mentor na fakultetu.

Nakon razigravanja po skupinama i četvrtfinalnih mečeva, u samu su se završnicu plasirali Tihomir Hardi i Matej Lazarević. Nažalost, u finalu bolji od njih bili su Vatroslav Šrajer (D. Miholjac) i Goran Humel (Osijek) rezultatom 6:4 i 6:1. Zanimljivost je da je Goran Humel visok 212 centimetara, a da u svojoj sportskoj biografiji ima titulu seniorskoga prvaka Hrvatske u badmintonu. U kategoriji gospode preko 45 godina đakovački par Mišo Mesić i Damir Schleis osvojili su treće mjesto.

Izvor: Miro Šola