Nakon Državnog prvenstva u odbojci na pijesku za žene, u Đakovu će se sutra održati i muški turnir.

Državno prvenstvo u odbojci na pijesku za žene donijelo je Đakovčanima tri dana vrhunske odbojke u izvedbi najboljih igračica Hrvatske i regije. Odbojkaškim događanjima ovdje nije kraj, zato što se nešto ipak pita i odbojkaše. S obzirom na veliku zainteresiranost odbojkaša na pijesku iz Slavonije, ali i šire, u Odbojkaškom klubu Đakovo odlučili su zadnjeg dana kolovoza organizirati muški turnir u odbojci na pijesku.

Prijaviti se može još danas do 00:00 sati. Sastanak sa svim ekipama počinje u 14:00 sati na terenima u pijesku. Na sastanak je potrebno donijeti novac za kotizaciju (100 kuna po paru) nakon čega slijedi izvlačenje i dodatne informacije vezane uz igru.

Odbojkaški klub Đakovo pobrinut će se da igrači ne budu gladni i žedni, svaki od sudionika imat će osiguran ručak i vodu tijekom turnira. Nagradni fond bit će sastavljen iz postotka kotizacija (otprilike 50-30-20 u postotcima). Sve potrebne informacije na broj mobitela: 091 984 64 59 (Zvonimir) ili 098 940 55 11 (Ivan).

Svi ostali koji su željni odlične zabave i vrhunske odbojke na pijesku na novouređenim terenima pozivaju se da uveličaju ovaj turnir svojim dolaskom i podrže sve natjecatelje.

Igor Kretonić