Spas je pred visokim temperaturama s početka kolovoza na Gradskim bazenima proteklog prazničnog vikenda potražilo 2.000 kupača! Obećavajući je to početak novog mjeseca, uzme li se da ovo ljeto obilježava netipično vrijeme s čestim atmosferskim nestabilnostima, pljuskovima i osvježenjima, bez prave vrućine, koja nas je pritisnula tek posljednjih dana. Da se vrijeme doista “poigralo” s kupališnom sezonom na kopnu, pokazuju brojke s Gradskih bazena, a one su u usporedbi s prošlogodišnjima nešto skromnije – od otvorenja je sezone 2. lipnja do danas zabavu na bazenima pronašlo oko 18.000 posjetitelja.

Lipanj je donio prvih 5.000 kupača, a srpanj dvostruko više, iako je najzanimljivije u svemu preko 600 izdanih sezonskih ulaznica, što najbolje govori da su korisnici Gradskih bazena potvrdili ekonomičnost ovakvog tipa kupališne karte, koja za svega 100 kuna donosi neograničeni broj kupanja.

Najbolji je dio sezone zasad bio u razdoblju od 20. srpnja do kraja prošlog mjeseca, kada je u samo 11 dana zabavu i osvježenje na đakovačkim bazenima pronašlo 6.500 posjetitelja!

Kada nas već nije razmazilo, preostaje vjerovati da će nas ljeto u kolovozu ipak bar malo “pomaziti”, kako bi svi željni ljetnih osvježenja u vodi opušteno mogli uživati u kupanju, sunčanju i druženju na Gradskim bazenima.

Izvor: Univerzal