Nogometni derbi Druge županijske nogometne lige između Slavonije iz Budrovaca i Hajduka iz Širokoga Polja ponudio je odličnu nogometnu predstavu u kojoj je palo čak sedam pogodaka, a bilo je i mnoštvo prilika i s jedne i druge strane. Na krilima raspoloženoga Stjepana Gurdona, trostrukoga strijelca, Hajduk je slavio s 4:3 i tako prvenstvo ponovo vratio u neizvjesne vode.

No, utakmicu su obilježile i dvije teške ozljede, sa svake strane po jedna. U 54. minuti igru je  mora napustiti Marko Zetović za kojega je odmah utvrđeno da se radi o težoj ozljedi te je prebačen u osječki Klinički bolnički centar.

Igrač Hajduka Matej Rudnički na terenu je proveo tek pet minuta jer je u igru ušao u 86. minuti, a u sudačkoj nadoknadi morao je naputiti teren također zbog teške ozljede noge. Kao i Zetović, i on je završio u bolnici.

Fotografija potvrđuje njihovo dobro raspoloženje u jednoj od osječkih bolničkih soba. Fotografija potvrđuje njihovo dobro raspoloženje dok čekaju nužne operacije. Iz jednoga i drugoga kluba stižu poruke ohrabrenja: Želimo im brz oporavak i da ih uskoro opet vidimo na nogometom terenu.

Izvor: DJ Sport/Miro Šola
Foto: NK Hajduk Široko Polje