Novi singl Zvonimira Kalića ‘Zapjevaj Gospodinu’ u izdanju Laudato Musica izlazi na Uskrs. Glazbu i aranžman za ovu prigodnu uskrsnu pjesmu potpisuje Viktor Kesler, a tekst Josipa Dević. Glazbenu produkciju odradio je Kesler Studio iz Subotice, a snimljena je u tonskom studiju Gorana Kovačića u Zagrebu.

Glazbenik Zvonimir Kalić je i mladi poduzetnik, ekološki proizvođač i magistar Međunarodnih odnosa i diplomacije, a u duhovnoj glazbi je duži niz godina. Nastupao je na festivalima Uskrsfest, Hosanafest i Bonofest, te na koncertu ‘Progledaj srcem’.

-Ovo je pjesma radosti, nade i predanja u Gospodina. Pjesma o svjesnosti da je Bog prisutan u našim životima i da mu baš zato trebamo stalno zahvaljivati jer sve izvodi na dobro. Ujedno je i nastavak mog glazbenog stvaralaštva u duhovnoj glazbi zajedno s autorima Josipom Dević i Viktorom Keslerom. Vjerujem u pjesmu ‘Zapjevaj Gospodinu’ i vjerujem da će mnogi u njoj pronaći kako je Gospodin najveća snaga, ljubav i radost u našim životima. – izjavio je o novoj pjesmi Kalić

Glazbeni spot za pjesmu snimljen je u Đakovu u produkciji Studija Kelbas. Režiju i snimanje potpisuju Mihael Kelbas i Marin Šerfezi, koji je napravio i montažu. Spot Zvonimira Kalića ‘Zapjevaj Gospodinu’ imat će premijeru na Uskrs u programu Laudato televizije.

Izvor|Foto: Laudato Music