OMLADINAC (J) – NAŠK 1:3 (0:3)

Josipovčani iako neizvjesnost oko početka prvenstva još uvijek traje, vrijedno se pripremaju za nastavak proljetnoga prvenstva u Prvoj županijskoj ligi. Na svom su Drljaku ugostili trećeligaša NAŠK iz Našice.

Gosti su, posebice u prvom poluvremenu, pokazali zašto se opravdano nalaze u trećoj ligi jer su u potpunosti nadigrali domaćine. Gosti su došli u vodstvo golom Janžeka. Na 2:0 povisio je Dubravac, a treći gol zabio je Tomić. S uvjerljivih 3:0 Našičani su otišli na odmor.

Josipovčani su imali problema s organizacijom igre, teško su iznosili loptu iz svoje polovice, ali i teško organizirali napade. Ipak, imali su dvije izgledne prilike, oba puta Kvasnovski, ali njegov prvi udarac završio je preko gola dok u drugoj situaciji nije najbolje umirio dodanu loptu.

U drugom dijelu na teren kao da je izašla neka druga momčad Omladinca. Josipovčani su povezali nekoliko napada i uspijevaju uspostaviti ravnotežu u posjedu lopte. Ponovo je u odličnoj prilici Kvasnovski,  ulazi u kazneni prostor, ali našički vratar brani njegov udarac. Nakon toga uslijedila je akcija Kerovca koji na pet metara pronalazi  Kvasnovskoga čiji udarac završava u golmanovom naručju. Alen Stuhli udarcem s ruba kaznenoga prostora pogađa vanjski dio stative. Nakon njega stativu pogađa i Kerovec. Gosti su također imali dvije stopostotne prilike. U prvoj domaći golman Brandis odlično reagira, a u drugoj Josip Hulak izbacuje loptu s gol crte. Bolju igru domaćini su okrunili počasnim pogotkom. U 75. minuti u kaznenom prostoru srušen je Štefančić, sudac Rajko Ač pokazao je na bijelu točku. Siguran s 11 metara bio je Domagoj Hulak.

Na kraju, prema prikazanoj igri, realan rezultat.

Omladinac (J) igrao je u sastavu: Gavljak, Goran Kristek, Dorijan Hulak, Šlegl, Kocru, Davor Kristek, Josip HUlak, Kerovec, Domagoj Hulak, Kvasnovski, Štefančić. (Još su  igrali: Brandis, Alen Stuhli, Lovro Kvasnovski, Vavra, Tomić). Trener: Domagoj Vragolović.

NAŠK: Mikičić, Butković, Rukavina, Barišić, Dominik Dubravac, Mađaš, Gašparić, Patrik Dubravac, Vučemilović, Tomić, Janžek. (Još su igrali: Vida, Zahatek, Knežević, Vida). Trener: Mario Barišić.

Izvor: DJ Sport/Miro Šola