Odbor za dodjelu stipendija i financijskih potpora Grada Đakova objavio je Natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija te financijskih potpora studentima Grada Đakova za 2020/2021. školsku, odnosno akademsku godinu.

Za stipendiju se mogu natjecati učenici koji upisuju prvu, drugu i više godine srednjoškolskog obrazovanja za deficitarna zanimanja.

Studenti se mogu natjecati u sljedećim kategorijama: stipendije darovitim studentima (prva i više godine studija), stipendije studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja (prva i više godine studija), financijske potpore studentima (prva i više godine studija).

Lista deficitarnih zanimanja i Prijavni obrasci za dodjelu stipendija su objavljeni uz Natječaj:

NATJEČAJ za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija te financijskih potpora studentima Grada Đakova za 2020/2021. školsku, odnosno akademsku godinu

Prijave za dodjelu stipendija i financijskih potpora dostavljaju se od 15. do 29. listopada 2020. godine na adresu:

GRAD ĐAKOVO

Odbor za dodjelu stipendija i financijskih potpora Grada Đakova

Trg dr. F. Tuđmana 4

31400 Đakovo

s naznakom „Natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija te financijskih potpora studentima Grada Đakova za 2020/2021. školsku, odnosno akademsku godinu“.

Zahtjevi se dostavljaju isključivo na obrascima koji se mogu preuzeti na mrežnim stranicama Grada Đakova, odnosno koji se mogu dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Đakova.

Visina stipendije učenicima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja iznosi 500,00 kuna mjesečno.

Visina stipendije i financijske potpore studentima je 1.000,00 kn mjesečno.

Stipendije se isplaćuju u trajanju 10 mjeseci.

Ukupno se planira dodijeliti 45 stipendija učenicima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja te ukupno 103 stipendije i financijske potpore studentima.

Grad Đakovo: službeno izvješće za javnost