Povodom predstojećeg natjecanja za najspremnijeg hrvatskog policajca „4. Memorijal Šimo Đamić – ŠTIT DOMOVINE 2022“ jučer, 5. travnja, je u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Đakovo održan radni sastanak.

Sastanak je održan povodom organizacije četvrtog natjecanja policijskih službenica i službenika Ministarstva unutarnjih poslova koje se tradicionalno održava u rujnu na sjećanje na legendarnog zapovjednika Specijalne jedinice policije Policijske uprave brodsko-posavske, Šimu Đamića i na sve poginule i stradale pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova.

Ove godine natjecanje se održava u organizaciji Policijske uprave osječko-baranjske pod nazivom “4. Memorijal Šimo Đamić – ŠTIT DOMOVINE 2022“, a trasa trke bi se održavala u širem okruženju Grada Đakova.

Sastanak je predvodio načelnik Policijske uprave osječko-baranjske Ladislav Bece sa suradnicima, a sastanku su bili još prisutni Sandra Veber, voditeljica Službe prevencije Ravnateljstva policije MUP-a, Marin Mandarić, gradonačelnik Đakova, Irena Mikić Brezina, načelnica općine Trnava i Tatjana Roth, pročelnica Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport OBŽ-e.

Prezentaciju su održali voditelj natjecanja pomoćnik zapovjednika IJP Policijske uprave brodsko–posavske Andrija Živković i zamjenik voditelja natjecanja zapovjednik interventnog voda IJP Policijske uprave brodsko–posavske Krešimir Šimić.

Prisutni su se nakon opsežne prezentacije složili da će podržati utrku koja će biti doprinos u razvoju i promociji sporta na području Đakovštine.

Izvor: PU osječko-baranjska
Foto: Grad Đakovo