Srpski par Nina Škarić (Beograd) i Milena Matić (Novi Sad) pobjednice su ovogodišnjeg Međunarodnog turnira u odbojci na pijesku za žene, popularnog naziva “Đakovo Volley 2021.” One su u finalu bile bolje od zagrebačkog para Valentine Vrbanc i Jurje Vlašić rezultatom 2-0 (21-19, 21-19) čime su osvojile glavnu nagradu u iznosu od 2.000,00 kn. Treće mjesto pripalo je prošlogodišnjim pobjednicama, domaćim odbojkašicama Ivi Poljičak i Ani Barišić koje su u duelu za treće mjesto rezultatom 2-1 (21-14, 22-24, 15-12) pobijedile zagrebačko-čepinski par, Magdalenu Šilić i Teu Matusinu.

“Novi je cjelodnevni odbojkaški spektakl iza nas. Odbojkaški klub još je jednom organizirao vrhunski turnir odbojke na pijesku koji je definitivno opravdao očekivanja. Fantastičnu smo odbojku gledali cijeloga dana, a djevojke su sjajno odgovorile na današnje uvjete koji su, ponajprije zbog vjetra, bili itekako izazovni. Čestitke pobjednicama, drugoplasiranima, trećeplasiranima i svim ostalim sudionicama na, prije svega, korektnom i odgovornom pristupu te izuzetnim naporima i upornošću. Hvala djelatnicima kluba i kompletnoj ekipi na trudu i provedbi kompletnog programa.”, poručuju organizatori iz Odbojkaškog kluba Đakovo.

Ovo je bio prvi od dva međunarodna turnira ovoga ljeta. Idući je na rasporedu naredne subote, 10.07., kada na scenu stupaju dečki.

Izvor|Foto: OK Đakovo