S idejom da ožive stari, klasični način brijanja i uređivanja kose, mladi dvojac Ivan Barišić i Daniel Majdenić odlučio se „old school barbering“ oživjeti u Đakovu.

Prostor miriše i podsjeća na atmosferu starih brijačnica koju mladi barberi žele prenijeti svojim mušterijama. Ugodno uređen prostor s namještajem od starog hrasta  i udobne barber stolice pružit će klijentima opuštajući trenutak pod škarama ili britvom ovih zanimljivih i mladih barbera iz čijih ruku nastaju nove frizure te vizualni imidž.

Želja nam je da naš barbershop postane mjesto za razgovor i druženje, mjesto gdje će muškarci uzeti vrijeme za sebe, za pauzu od posla i svakodnevnih obveza.

Ivan i Daniel se i dalje profesionalno usavršavaju i usmjeravaju prema novim trendovima u barber svijetu kroz razne edukacije i seminare organizirane po cijeloj Hrvatskoj.

Barbershop Gentlemen se glavom i bradom nalazi u centru Đakova, u ulici Franje Kosine 22, nudi usluge šišanja, uređivanja brade, brijanja brade te pranje kose i uređivanje frizure po pristupačnim cijenama.

Radno vrijeme:

  • Ponedjeljak – Petak: 8:00 – 12:00 /  15:00 – 19:00
  • Subota: 8:00 – 13:00

Kontakt telefon za narudžbu je 095 555 2124, a za online narudžbu  zapratite ih na njihovim društvenim mrežama, Barbershop Gentlemen za Facebook i barber.shop_gentlemen za Instagram.