Prije godinu dana započeo je s radom nezavisni portal „Moje Đakovo“. Kroz to vrijeme objavljivali smo vijesti vezane uz Đakovo i Đakovštinu, te se nadamo kako smo bili dobar izvor informacija za sve čitatelje.

Nakon godinu dana rada odlučili smo se za jednu promjenu vizualnog karaktera, a to je novi logotip portala. Za ovakvu promjenu odlučili smo se zbog slabe vidljivosti logotipa na promotivnim materijalima događaja kojima je portal bio medijski pokrovitelj. Za izradu novog logotipa izabrana je tvrtka „Studio Kajba“. Tvrtka je to koja nosi epitet najkreativnije tvrtke za dizajn u Đakovu.

Na novom logotipu jasno je vidljiv naziv portala „Moje Đakovo“, koji će biti čitljiv u multimedijalnom obliku, ali i u promotivnim materijalima. Osim naziva portala na logotipu se ističu i tornjevi đakovačke katedrale kako najpoznatiji simbol grada poznat u čitavom svijetu. Tornjevi katedrale završavaju navodnicima koji simboliziraju prenošenje vijesti iz grada i okolice objektivno i bez cenzure. Logotip sadrži crvenu i tamno sivu boju kako bi na prvi pogled bio ugodan oku čitatelja.

Logotip i knjigu standarda možete preuzeti ovdje.

Igor Kretonić