NOVI PRIPREMNI OGLED ĐAKOVAČKIH RUKOMETAŠA

NOVA GRADIŠKA – ĐAKOVO 23:28 (11:14)

Nova Gradiška – Sportska dvorana Elektrotehničke škole. Gledatelja: 50.

NOVA GRADIŠKA: Orelj 6, Mihić, Umljenović, Akmačić, Bušić 2, Špoljarić 3, Ivanišević 7, Ćosić 4, Milošević, Jotić, Galović 1, Džebić.

ĐAKOVO: Orlović, Serdarević 1, Božičević 5, Dramac, Ćurić 3, Lasić 1, Gilman 1, Matačić 4, Kokanović, Klepo 8, Poplašen 5, Majstorović. Trener: Domagoj Perlić.

Pripreme đakovačkih rukometaša polako ulaze u završnu fazu. Do početka prvenstva još je tri tjedna, a Đakovčani su krenuli s odigravanjem pripremnih utakmica. Nakon Požege i Borova, u srijedu, 11. rujna Đakovčani su gostovali u Novog Gradišci gdje su pobijedili s pet golova razlike. Tijek cijele utakmice protekao je u izjednačenoj igri u kojoj su se momčadi izmjenjivale u minimalnim vodstvima.

Najveća dobit ove utakmice za đakovačke rukometaše jest ta da su kao mlada momčad utakmicu dobili u završnici. Naime, kod rezultata 22;21 igrači trenera Perlića napravili su odlučujuću seriju 6:2 i tako upisali pobjedu. Đakovčane su do ovoga rezultata predvodili Krešimir Klepo s osam, Božičević i Poplašen s po pet pogodaka. Značajan doprinos dao je i Matačić s četiri postignuta gola. Prvenstvo Druge hrvatske rukometne lige Istok počinje 5. listopada, a Đakovčani će na svom parketu dočekati momčad Borova.

Izvor: Miro Šola