Povodom uskršnjih blagdana, gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić donio je Odluku o dodjeli uskrsnice u vrijednosti 200,00 kuna umirovljenicima i korisnicima zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb, te korisnicima naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članove njihovih obitelji s područja Grada Đakova.

Pravo na uskrsnicu imaju umirovljenici čija mirovina iznosi do 2.100,00 kuna, zajedno sa zaštitnim dodatkom, i korisnici zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb, te korisnici naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata koji žive na području Grada Đakova.

Podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na uskrsnicu vršit će se u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Đakova, soba broj 23, od 1. travnja od 8,00 do 12,00 sati, uz predočenje zadnjeg odreska od mirovine ili uplatnice zajamčene minimalne naknade centra za socijalnu skrb i rješenja o korištenju naknade za nezaposlene hrvatske branitelje s potvrdom o zadnjoj isplati naknade, te važeće osobne iskaznice uz obvezan upis OIB broja korisnika.

 

Izvor: Grad Đakovo