Povodom predstojećih božićnih blagdana gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić donio je Odluku o dodjeli božićnice umirovljenicima, korisnicima zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb, korisnicima prava na osobnu invalidninu, te korisnicima naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članove njihovih obitelji s područja Grada Đakova.

Pravo na božićnicu od 200,00 kuna imaju umirovljenici s mirovinom manjom od 2.300,00 kuna (zajedno sa zaštitnim dodatkom), korisnici zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb, korisnici prava na osobnu invalidninu, te korisnici naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članovi njihovih obitelji s područja Grada Đakova

Podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na božićnicu vršit će se u uredu Matice Hrvatske (školski prolaz), smještenom u Gradskoj nastavno-sportskoj dvorani i to od ponedjeljka 7. prosinca, pa sve do 18. prosinca 2020. godine od 8 do 12.30 sati, uz predočenje zadnjeg odreska od mirovine, odnosno dokaza o korištenju zajamčene minimalne naknade, osobne invalidnine, rješenja o naknadi za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članove njihovih obitelji, te OIB-a i važeće osobne iskaznice.

Obrazac zahtjeva može se preuzeti s web stranice Grada Đakova ili osobno u zgradi gradske uprave.

Zahtjev božićnica.doc

Grad Đakovo: službeno izvješće za javnost