Odbor za dodjelu stipendija i financijskih potpora Grada Đakova objavio je Natječaj za dodjelu stipendija i financijskih potpora studentima Grada Đakova za 2023./2024. akademsku godinu. Stipendije se dodjeljuju u četiri kategorije: darovitim studentima, studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja, studentima koji se obrazuju za umjetnička zanimanja (osim nastavničkog smjera) te financijske potpore studentima. Ukupno će biti dodijeljeno 115 stipendija i financijskih potpora i to: 35 stipendija darovitim studentima, 35 stipendija studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja, 10 stipendija studentima koji se obrazuju za umjetnička zanimanja (osim nastavničkog smjera), te 35 financijskih potpora studentima.

Visina stipendije i financijske potpore studentima iznosi 160 € mjesečno.

Prijave se dostavljaju neposredno predajom u pisarnicu Grada Đakova, putem elektroničke pošte na adresu [email protected], odnosno putem pošte na adresu:

Grad Đakovo, Ured gradonačelnika, Trg dr. Franje Tuđmana 4, 31 400 Đakovo s naznakom:  Prijava na Natječaj za dodjelu stipendija i financijskih potpora studentima Grada Đakova “.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Rang liste svake kategorije stipendija i rang liste financijskih potpora biti će objavljene na mrežnim stranicama i Oglasnoj ploči Grada Đakova.

Prijave za dodjelu stipendija i financijskih potpora studentima dostavljaju se do 13. studenog 2023. godine.

OVDJE MOŽETE PREUZETI:

NATJEČAJ za dodjelu stipendija i financijskih potpora studentima Grada Đakova za 2023./2024. akademsku godinu

Grad Đakovo: Službeno priopćenje za javnost
Foto: Grad Đakovo