Povodom predstojećih izbora za zastupnike u Hrvatski sabor koji će se održati 5. srpnja 2020. godine Izborno povjerenstvo IV. izborne jedinice donijelo je Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području Grada Đakova.

U IV. Izbornoj jedinici na području Grada Đakova određuju se biračka mjesta:

 • Biračko mjesto broj 1. u Đakovu, Ekonomska škola Braća Radić, učionica 1, Vijenac kardinala Alojzija Stepinca 11, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Vijenac kardinala Alojzija Stepinca od broja 1 do 20a.
 • Biračko mjesto broj 2. u Đakovu, Ekonomska škola Braća Radić, učionica 2, Vijenac kardinala Alojzija Stepinca 11, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Vijenac kardinala Alojzija Stepinca od broja 21 do kraja.
 • Biračko mjesto broj 3. u Đakovu, Ekonomska škola Braća Radić, učionica 3, Vijenac kardinala Alojzija Stepinca 11, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: A.M.Reljkovića, Božidara Adžije, Diljska, Ivana Zajca, Pašin prolaz i Psunjska.
 • Biračko mjesto broj 4. u Đakovu, Muzej Đakovštine, Ante Starčevića 34, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Ante Starčevića – parni od početka do 78, neparni od 1 do 87, Bana Emerika Derenčina, Frane Supila, Franje Kuhača, Ivana Kukuljevića, Joze Ivakića i Lavoslava Ružičke.
 • Biračko mjesto broj 5. u Đakovu, Hotel Blaža, Ante Starčevića 158, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Ante Starčevića – parni od 80 do kraja, neparni od 89 do kraja, Ivandvor i Ulica dragovoljaca Domovinskog rata.
 • Biračko mjesto broj 6. u Đakovu, Centar za kulturu, Kralja Tomislava 13, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Bana Jelačića, Cepeličev prolaz, Franje Kosine, Kralja Tomislava – parni od 2 do 22, neparni od 1 do 29, Školski prolaz, Trg dr. Franje Tuđmana i Ulica pape Ivana Pavla II.
 • Biračko mjesto broj 7. u Đakovu, Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića, Kralja Tomislava 25, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Dubrovačka, Frankopanska, Ivana Tišova, Kralja Tomislava – parni od 24 do 74, neparni od 31 do 69 i Pave Kraljevića.
 • Biračko mjesto broj 8. u Đakovu, Osnovna škola Josipa Antuna Ćolnića, učionica 1, Trg Nikole Šubića Zrinskog 4, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Jakova Gotovca, Josifa Runjanina, Ulica Mike Tripala i Ulica Vice Vukova.
 • Biračko mjesto broj 9. u Đakovu, Osnovna škola Josipa Antuna Ćolnića, učionica 2, Trg Nikole Šubića Zrinskog 4, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Antuna Augustinčića, Bana Nikole Jurišića, Bračka, Cvjetni prolaz, Hvarska, Korčulanska, Miroslava Krleže, Rapska, Trg Nikole Šubića Zrinskog, V.Karasa i Vanje Radauša.
 • Biračko mjesto broj 10. u Đakovu, Univerzal d.o.o., prostorija 1, V.Nazora 68, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Andrije Hebranga i Nikole Tesle.
 • Biračko mjesto broj 11. u Đakovu, Univerzal d.o.o., prostorija 2, V.Nazora 68, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Lička, Mihovila Pavlinovića, O.Keršovanija, Poljska i Radnička.
 • Biračko mjesto broj 12. u Đakovu, Hrvatska poljoprivredna agencija, Ured u Đakovu, V. Nazora 1, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Električne centrale, Marka Marulića, Ulica Ivana Supeka, Ulica Ivice Račana, Ulica Savke Dabčević Kučar i V.Nazora.
 • Biračko mjesto broj 13. u Đakovu, Poslovni prostor, I.G. Kovačića 5, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Domjanićeva, Hercega Kolomana i Hrvoja Vukčića Hrvatinića.
 • Biračko mjesto broj 10. u Đakovu, Poslovni prostor, Kralja Tomislava 67, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: A.G.Matoša, I.G.Kovačića, Istarska, Ivana Mažuranića, Josipa Kozarca, Jure Kaštelana, Kolodvorska, Ljudevita Šestića, Park pobjede, Pavla Miškina, Petra Katančića, S.S.Kranjčevića i Vatroslava Lisinskog.
 • Biračko mjesto broj 15. u Đakovačkom Pisku, Osnovna škola, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovačkom Pisku.
 • Biračko mjesto broj 16. u Đakovu, Stari DVD, prostorija I., Matije Gupca 30, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Eugena Kvaternika, Osječka, Splitska i Stanka Vraza – neparni od početka do 29, parni od početka do 28.
 • Biračko mjesto broj 17. u Đakovu, Stari DVD, prostorija II., Matije Gupca 30, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Augusta Cesarca, Augusta Šenoe, Matije Gupca, Strossmayerov trg, Vinkovačka i Zagrebačka.
 • Biračko mjesto broj 18. u Đakovu, Protupožarni centar, Splitska bb, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Gundulićeva, Kralja Tvrtka, Marina Držića i Pavićeva.
 • Biračko mjesto broj 19. u Đakovu, Centar za socijalnu skrb, P.Preradovića 2, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Bartola Kašića, Bosutska, Mihanovićeva, P.Preradovića – parni 2 do 2a, Slavka Tomerlina i Zvečaj 1.
 • Biračko mjesto broj 20. u Đakovu, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, prostorija 1, P.Preradovića 15, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Budrovačka, Hedvige Deker, Makarska ulica i P.Preradovića – parni od 4 do kraja, neparni od 1 do kraja.
 • Biračko mjesto broj 21. u Đakovu, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, prostorija 2, P.Preradovića 15, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Boškovićeva, Dravska, Petra Svačića, Savska, dr.Z.Benčevića, Ulica Krešimira Pavića i Zvečaj 2.
 • Biračko mjesto broj 22. u Đakovu, Upravna zgrada Doma zdravlja, P.Preradovića 2, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Certisa, Dunavska, Ilirska, Mate Topalovića, N.J.Tordinca, Otona Ivekovića – parni od početka do 60, neparni od početka do 59 i Stanka Vraza – parni od 30 do kraja, neparni od 31 do kraja.
 • Biračko mjesto broj 23. u Đakovu, Šumarija, J.Palmotića 18, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Biskupa Antuna Mandića, Biskupa Josipa Ćolnića, Doneganijeva, Đure Basaričeka, Franje Arpada Mesaroša, J.Palmotića, Katarine Zrinski, Luke Botića, Ljudevita Gaja i S.Radića.
 • Biračko mjesto broj 24. u Đakovu, Dječji vrtić “Vila”, prostorija 1, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Franje Račkog, Otona Ivekovića – parni od 62 do kraja, neparni od 61 do kraja, Ulica 122. brigade Hrvatske vojske i Ulica Vukovarskih branitelja.
 • Biračko mjesto broj 25. u Đakovu, Dječji vrtić “Vila”, prostorija 2, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Đakovu u sljedećim ulicama: Biskupa Ćirila Kosa, Kneza Branimira, Kneza Domagoja, Kneza Trpimira, Kneza Višeslava, Kralja Petra Krešimira, Kralja Stjepana Držislava, Kralja Zvonimira i Tina Ujevića.
 • Biračko mjesto broj 26. u Selcima Đakovačkim, Osnovna škola Đakovački Selci, učionica 1, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Selcima Đakovačkim u sljedećim ulicama: Brana, Drenškov prolaz, Grobljanska, Nova ulica, Stjepana Radića, V.Nazora i Vargov prolaz.
 • Biračko mjesto broj 27. u Selcima Đakovačkim, Osnovna škola Đakovački Selci, učionica 2, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Selcima Đakovačkim u sljedećim ulicama: Bana Josipa Jelačića, Đurina, Kralja Tomislava, Kralja Tvrtka, Mlinac i Obrovčeva.
 • Biračko mjesto broj 28. u Kuševcu, Područna Osnovna škola Josipa Antuna Ćolnića, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Kuševcu.
 • Biračko mjesto broj 39. u Ivanovcima Đakovačkim, Dom DVD-a, Ivanovci Đakovački, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Ivanovcima Đakovačkim.
 • Biračko mjesto broj 30. u Širokom Polju, Mjesni odbor, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Širokom Polju.
 • Biračko mjesto broj 31. u Budrovcima, Osnovna škola Budrovci, učionica 1, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Budrovcima u sljedećim ulicama: Ive Lole Ribara, Pavla Miškina i Stanka Lehote.
 • Biračko mjesto broj 32. u Budrovcima, Osnovna škola Budrovci, učionica 2, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Budrovcima u sljedećim ulicama: Budrovački Pisak, Budrovačko brdo, Gupčev trg i Stjepana Radića.
 • Biračko mjesto broj 33. u Đurđancima, Osnovna škola, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Arduševcu i Đurđancima.
 • Biračko mjesto broj 34. u Piškorevcima, Osnovna škola Matija Gubec, učionica 1, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Piškorevcima u sljedećim ulicama: Augusta Šenoe, Bana Josipa Jelačića, Gardun, Ivana Mažuranića, Josipa Kozarca, Nikole Šubića Zrinskog, Preobraženski trg, Stjepana Radića, Ulica žrtava Domovinskog rata i Zagrebačka.
 • Biračko mjesto broj 35. u Piškorevcima, Osnovna škola Matija Gubec, učionica 2, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Piškorevcima u sljedećim ulicama: Ante Starčevića, Josipa Jurja Strossmayera, Kralja Tomislava, Matije Gupca, Pavleka Miškina, Sajmište, Ul. Ivana Meštrovića i Ulica Medenica.
 • Biračko mjesto broj 36. u Novim Perkovcima, Područna Osnovna škola Matija Gubec, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Novim Perkovcima.

Grad Đakovo – biračka mjesta.pdf

Izvor: Grad Đakovo