Odbojkaški klub Đakovo u novoj će odbojkaškoj sezoni igrati 2. hrvatsku odbojkašku ligu Istok. Odluka je to uprave i trenera kluba kojom će se dodatno dati na važnosti u radu s mlađim dobnim kategorijama. Seniorsku ekipu kluba činit će redom kadetkinje i mlađe kadetkinje kojima će se priključiti još tri odbojkašice iz prošlogodišnje seniorske vrste.

Osim 2. lige, klub će se natjecati i u kadetskoj U17, mlađe kadetskoj U15 i najmlađe kadetskoj U13 kategoriji gdje će kroz turnire Prvenstva Slavonije i Baranje tražiti svoju šansu za prolazak na Prvenstvo Hrvatske. Osim spomenutih kategorija, naknadno će biti prijavljeno i Prvenstvo te Kup Slavonije i Baranje u mini odbojci U11 gdje će najmlađe odbojkašice braniti prošlogodišnji naslov prvakinja Slavonije i Baranje i sedmo mjesto u državi.

Seniorsku ekipu predvođenu trenerom Zvonimirom Božićem ove će godine činiti: Marija Verhas (C), Petra Lukić, Barbara Mađarević, Tara Novaković, Antonia Tokić, Ena Marijanović, Larisa Sarić, Nika Vujnović, Ana Kovčić, Andrea Zarić, Iva Vukadin, Ivana Škegro, Tea Zrinušić, Petra Nerovčić, Lea Škvorc i Hana Barišić.

Izvor|Foto: OK Đakovo