Đakovačke odbojkašice nastavljaju niz pobjeda i čvrsto drže vrh tablice nakon još jedne pobjede u Prvoj B hrvatskoj odbojkaškoj ligi. U subotu 26. veljače je u Đakovu “stradala” Kolonija iz Sl. Broda, jedina ekipa koja je uzela bodove Đakovčankama u dosadašnjem dijelu sezone.

Prema očekivanjima, gledali smo uzbudljivu utakmicu punu dugih poena i uzbudljivih poteza s obje strane mreže. Nakon odlične igre u prvom dijelu utakmice i vodstva od 2-0, Đakovčanke su djelovale odlično i u trećem setu. Pred kraj dolazi do blagog opuštanja, ali na kraju djevojke spašavaju set loptu protivnica i u prvoj prilici za meč uspijevaju poentirati i pobijediti.

Idući vikend Đakovčanke očekuje novi izrazito težak meč. Gostuju u Višnjevcu kod Ferivija koji je uz njih i Vinkovce pretendent na prvu poziciju.

Prva B HOL – istok: OK Đakovo 3-0 OK Kolonija (25-17, 25-21, 26-24)

OK Đakovo: Maja Maričić, Dorotea Habijanec, Mirta Čota, Josipa Radoš, Anela Gajić, Matea Ćato, Ivna-Marija Ćorić, Lucija Mrkić, Barbara Mađarević, Nikol, Marošević, Ana Tilman, Marija Verhas, Petra Lukić i Josipa Rotim. Trener: Vjeko Barišić

Izvor|Foto: OK Đakovo