U nešto kasnijem subotnjem terminu no inače Đakovačke odbojkašice upisale su novu pobjedu protiv vrlo dobre ekipe Linge iz Osijeka. Već standardno u drugome dijelu sezone nisu bile kompletne, ali to ih nije poremetilo u ostvarenju zacrtanog cilja.

Prvi set djevojke su igrale odličnu odbojku i uvjerljivo su došle do vodstva. Drugi set bio je prava poslastica, ali za neutralnu publiku koja je mogla uživati u odličnoj borbi s obje strane. Đakovčanke su kod vodstva 16-8 jednostavno stale što gošće koriste i izjednačuju rezultat. Ipak, nakon igre poen za poen Đakovčanke pokazuju da su u ovome trenutku kvalitetnija ekipa i uspijevaju povesti 2-0. U trećemu setu nije bilo previše problema. 3-0 za nova tri boda i nastavak odličnih rezultata u drugome dijelu sezone.

Dvije bitne utakmice su pred đakovačkom ekipom u naredna dva tjedna. Najprije će u subotu od 16:00 sati u Gradskoj NŠD ugostiti Koloniju iz Sl. Broda, jedinu ekipu koja ih je uspjela pobijediti ove sezone, a nakon toga gostuju kod trećeplasiranog Ferivija u Višnjevcu.

PRVA B HOL – istok: OK Đakovo 3-0 OK Linga (25-11, 26-24, 25-17)

OK Đakovo: Maja Maričić, Dorotea Habijanec, Anela Gajić, Barbara Mađarević, Matea Ćato, Ivna-Marija Ćorić, Lucija Mrkić, Nikol Marošević, Marija Verhas, Petra Lukić i Lara Posavčević. Trener: Vjeko Barišić

Izvor|Foto: OK Đakovo