Đakovačke odbojkašice igrale su u subotu 29. siječnja posljednju odgođenu utakmicu prvoga dijela sezone u Požegi gdje su bez problema došle do tri boda i potvrde naslova jesenskih prvakinja.

Trener Barišić imao je prostora za neke nove varijante u igri, a mlađe djevojke zagrijale su se za kadetski turnir koji je sutradan održan u Đakovu.

Prva B HOL – istok: ŽOK Vallis Aurea 0-3 OK Đakovo (11-25, 10-25, 17-25)

OK Đakovo: Maja Maričić, Dorotea Habijanec, Petra Lukić, Josipa Radoš, Anela Gajić, Barbara Mađarević, Matea Ćato, Mirta Čota, Lucija Mrkić, Marija Verhas, Ana Tilman i Josipa Rotim. Trener: Vjeko Barišić

U Đakovu održan prvi turnir I. stupnja prvenstva Slavonije i Baranje za kadetkinje

U nedjelju 30. siječnja u Nastavno-sportskoj dvorani u Đakovu je održan prvi turnir I. stupnja prvenstva Slavonije i Baranje za kadetkinje na kojemu su uz domaćina sudjelovale ekipe iz Osijeka, Slavonskog broda i Požege.

Nakon tri utakmice Đakovčanke su na omjeru 2-1 što je u konačnici i očekivan rezultat. Upisale su maksimalne pobjede protiv Vallis Auree iz Požege (2-0; 25-16, 25-15) i Slavonskog Broda (2-0; 25-19, 25-17), a jedini poraz doživjele su u utakmici protiv Osijeka (0-2; 11-25, 8-25).

OK Đakovo: Josipa Rotim, Mirta Čota, Ana Zrakić, Ivana Škegro, Tara Novaković, Petra Lukić, Barbara Mađarević, Tea Štenc, Ana Tilman, Ivona Dernaj, Lana Šarčević i Ena Marijanović. Trener: Zvonimir Božić

Izvor|Foto: OK Đakovo