2. HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA:

OK Đakovo 3-1 OK Agrotehnika (25-17, 18-25, 25-15, 25-10)

 

Ponovno je bilo uzbudljivo u Piškorevcima. U susretu osmog kola 2. HOL istok, prva ekipa OK Đakovo pobijedila je gošće iz Osijeka, Agrotehniku.

Počelo je odlično, Đakovčanke su konkretnijom igrom uzele prvi set.

U drugome setu potpuni preokret. Onako kako je u prvom setu izgledala domaća ekipa, tako je ovoga puta izgledala osječka. Isto potvrđuje i rezultat, 1-1 je na semaforu.

U trećem setu dolazi do prvih negodovanja gošći, točnije na kraju seta koga su Đakovčanke osvojile uvjerljivije negoli prvi. Pred sami kraj seta gostujući trener nije bio zadovoljan pojedinim sudačkim odlukama. Treći set odlazi u korist domaćih, koje sada vode 2:1.

Četvrti set bio je “puka” formalnost, barem što se rezultata tiče. Kod vodstva domaće ekipe 20-10, gostujući trener nastavio je s prozivanjem sudačkog para Astaloš-Bajramović, te je utakmicu okončao s crvenim kartonom nakon što je odbio vratiti ekipu u teren nakon jednog time-outa.

Ipak, uz sve probleme đakovačke odbojkašice izborile su bitnu pobjedu kojom su skočile na četvrto mjesto na ljestvici. I to bez dvije standardne, Lucije Mrkić (tehničarke) i Ane Maričić (napadača).

Igor Kretonić

Izvor: Đakovačka odbojka